Bästa Godisväskan för din hund 2021

Så du ska ut och träna din hund, men du behöver ett fiffigt sätt att förvara hundgodiset på. Det är där en godisväska kommer in bilden. Vi har testat Svenska godisväskor och har sammanställt de allra bästa väskorna.

Testvinnare: Feel Active Treat Godispåse

5/5

Betyg: 5/5
Lurvigt.se Rekommenderar!

En praktisk, rymlig och bekväm godisväska

Egenskaper vi gillar:

Motivering:

Först och främst, ska vi vara helt ärliga? Det är en godispåse för hundar som vi testar. Och funktionen på en godispåse är väldigt enkelt – En rymlig plats att förvara godiset på. Enkelt att försluta och bra alternativ att fästa den på. Om väskan har alla de funktionerna så ser vi sedan på designen. Om designen är clean och minimalistisk så går vi och ser på priset.

Feel Active Treat Godispåse har alla dessa egenskaper och erbjuds till ett ofattbart lågt pris. Du kommer inte att ångra ditt köp av denna godispåsen.

Rank #2
Allsidigast

4.7/5

Betyg: 4.7/5

Multifunktionell godisväska. Har allt en godispåse behöver + lite till.

Egenskaper vi gillar:

Motivering:

Produkten är något dyrare än Feel Active godispåsen. Men du får också extra valuta för pengarna. Här får du med ett blixtlås som garanterar att inget oönskat godis åker ut.  Perfekt perfekt för proffset såväl som första valpägaren.

 

Rank #3
Billigast

4.3/5

Betyg: 4.3/5

Löjligt billig godisväska (Hur tjänar någon pengar på detta?)

Egenskaper vi gillar:

Motivering:

Godisväskan gör det den ska. Den förvarar godis. Det finns egentligen inte så mycket att säga om godisväskan. En extra ficka som du kan lägga i din ficka eller fästa i ditt bälte.

Rank #4
Proffsigast

4.7/5

Betyg: 5/5

Godisväska med magnetstängning

Premiumväska. Passar för alla ändamål. Vandring, löpning, träning – You name it!

Egenskaper vi gillar:

Motivering:

Det här är godispåsarnas Rolls Royce. För dig som vill ha det bästa av det bästa. Köper du denna godispåsen kommer du ha en hundväska som håller i decennier framöver. Hållbart, stryktåligt material, rymlig förvaring, magnetremsa som gör det enkelt att ta ut godiset – vad mer kan du begära?

Det följer med ett midjebälte med godispåsen. Men om du inte vill använda midjebältet kan du enkelt fästa påsen i ditt bälte.

Viktiga faktorer när du väljer en hundgodispåse

Hur mycket godis vill du förvara i väskan? De olika påsarna har olika storlekar. Det kan vara skönt att ha en lite större godispåse så att du inte behöver fylla på med godis efter varje promenad.

Priset är ju alltid en central faktor när du ska köpa något. Det finns flera olika prisklasser när det kommer det hundgodispåsar.

Fråga dig själv, vad ska jag använda påsen till? Är det till promenaderna? Eller är det kanske till joggingturen? Om du exempelvis ska jogga med den kan det vara bra att ha särskilta fästningsfunktione. Som exempelvis ett midjebälte för att göra det lätt för dig att jogga med hunden och godispåsen.

Vilka funktioner vill du ha?

  • Vill du ha en axelrem
  • Ska insidan vara fodrad?
  • Ska det finnas extra fickor för extra förvaring (som nycklar, visselpipa, klickers etc)
  • Kapacitet
  • Design
  • Material
  • Godisväska med bälte eller axelrem?
  • Godisficka med klämma eller hake? 

När du har svarat på dessa frågorna kan du enkelt gå igenom våran topplista. Vi har hittat väskor som passar in på alla olika punkter. Välj den som passar dina behov bäst.

Vilka är fördelarna med en godispåse?


Fördelarna med att ge en hund en godispåsar inkluderar:

– Hjälper dig och din hund att nå nya höjder i eran träning

– Blir enklare att komma ihåg att träna hunden (eftersom att påsen alltid ligger i fickan)

– Du slipper fettiga och smutsiga fickor i din jacka.

Vanliga frågor och svar om hundgodispåsar

Hur rengör man godispåsen?

De flesta gångerna kan du slänga in godispåsen in tvättmaskinen eftersom att materialet oftast är textil. Men se alltid till att läsa på förpackningen när du får produkten. De brukar alltid stå om det går att köra den i tvättmaskin eller inte. 

Om det inte går att tvätta den i maskinen rekommenderar vi att du lägger hundgodispåsen i varmt vatten och ättika och låter den ligga och dra i några timmar. Sedan skrubbar du mekaniskt på påsen. Lägg sedan på tork.

Är denna presentidé lämplig för alla hundar?

Definitivt för alla hundar. Vi kan lova att detta är en uppskattad present hos de flesta hundägarna. Hundgodispåsar kan vara bra att ha ett extra exemplar av eftersom att de fort blir skitiga.