Hund GPS Bäst i test

Efter att ha undersökt och testat flera olika GPS-trackers för hundar har vi kommit fram till följande bästa i test:

Testvinnare: Tractive GPS-tracker

Tractive GPS-tracker är en liten och lättanvänd enhet som fästs på hundens koppel. Den har en lång batteritid och ger tydliga platsinformation i realtid. Dessutom har den en “säkerhetszoner”-funktion som låter användaren ställa in virtuella barriärer för att få notifikationer när hunden går utanför en viss zon.

-En nackdel är att den inte är vattentät, så den bör inte användas vid simning eller vid väldigt våta förhållanden.


#2 Whistle 3 GPS-tracker

Whistle 3 GPS-tracker är en annan populär enhet som fästs på hundens koppel. Den har en lång batteritid och ger exakta platsinformation i realtid. Dessutom har den en “aktivitetsmonitor”-funktion som håller koll på hur mycket hunden rör sig och ger användaren råd om hur mycket träning och rörelse hunden behöver. En nackdel är att den inte är så lätt att använda för mindre teknikvana användare.

#3 Link AKC-tracker

Link AKC-tracker är en GPS-tracker med en inbyggd sändare och larmfunktion. Den ger tydliga platsinformation och låter användaren ställa in virtuella barriärer för att få notifikationer när hunden går utanför en viss zon. Dessutom har den en “skadeskydd”-funktion som ger användaren möjlighet att teckna en försäkring för hunden om den skulle skadas eller rymma. En nackdel är att den är ganska stor och tung, vilket kan vara obekvämt för mindre hundar.

Sammantaget är alla tre produkterna bra GPS-trackers för hundar, men det är viktigt att välja en enhet som passar ens egna behov och hundens aktivitetsnivå.

Info om gps för hundar

En hund GPS är den perfekta lösningen för hundägare som vill hålla koll på sina fyrbenta vänner. Med en hund GPS kan du enkelt spåra din hunds rörelser, oavsett var den befinner sig, så att du alltid vet att din hund är säker och trygg.

En GPS som är specifik för hundar består av en liten, lättanvänd enhet som fästs på hundens krage. Denna enhet är försedd med GPS-teknologi, så att du kan spåra din hunds position i realtid. Många hund GPS-enheter har även en återfunksion, så att du kan hitta tillbaka till din hund om den skulle rymma eller bli förlorad.

Enheten ger dig också möjlighet att ställa in virtuella gränser, så att du kan få en varning om din hund lämnar det område du har definierat som säkert. Detta är perfekt om du till exempel har en hund som har en tendens att rymma, eller om du vill vara säker på att din hund inte strays för långt bort från huset eller trädgården.

Peace of mind

En hund GPS är också en bra investering för din egen trygghet och säkerhet. Med en hund GPS kan du alltid vara säker på att du vet var din hund är, och du kan luta dig tillbaka och slappna av utan att behöva oroa dig för att din hund ska rymma eller komma bort. Så om du är en orolig hundägare eller bara vill hålla koll på din hunds rörelser, så är en hund GPS den perfekta lösningen. Investera i en hund GPS idag och ge dig själv och din hund en tryggare och säkrare vardag.

5 Anledningar att köpa en hund gps

  1. Gpsen ger dig möjlighet att spåra din hunds rörelser i realtid, så att du alltid vet var din hund befinner sig. Detta är perfekt om du har en hund som har en tendens att rymma, eller om du vill vara säker på att din hund inte strays för långt bort från huset eller trädgården.
  2. Du kan också ställa in virtuella gränser, så att du får en varning om din hund lämnar det område du har definierat som säkert. Detta är bra om du till exempel har en hund som har en tendens att rymma, eller om du vill undvika att din hund går in på farliga områden.
  3. Den kan också vara användbar om din hund blir förlorad eller borttappad. Många hund GPS-enheter har en återfunksion, så att du kan hitta tillbaka till din hund om den skulle rymma eller bli förlorad.
  4. Den är bra för din hunds hälsa, eftersom du kan använda den för att spåra din hunds aktivitetsnivå och se till att den får tillräckligt med motion och träning. Detta kan hjälpa till att förebygga viktökning och andra hälsoproblem hos din hund.
  5. Den är också en bra investering för din egen trygghet och säkerhet. Med en hund GPS kan du alltid vara säker på att du vet var din hund är, och du kan luta dig tillbaka och slappna av utan att behöva oroa dig för att din hund ska rymma eller komma bort.

Tänk på detta innan du köper:

  1. Räckvidd: Se till att välja en hund GPS med tillräckligt lång räckvidd, så att du kan spåra din hunds rörelser oavsett var den befinner sig.
  2. Batteritid: Se till att välja en hund GPS med en lång batteritid, så att du inte behöver ladda enheten för ofta.
  3. Storlek och vikt: Se till att välja en hund GPS som är lätt och smidig att bära, så att den inte känns obekväm för din hund.
  4. Återfunksion: Se till att välja en hund GPS med återfunksion, så att du kan hitta tillbaka till din hund om den skulle rymma eller bli förlorad.
  5. Funktioner: Se till att välja en hund GPS med andra användbara funktioner, såsom stegräknare och aktivitetslogg, för att hålla koll på din hunds hälsa och rörelsemönster.