Sveland djurförsäkring omdöme

Omdöme om Sveland Djurförsäkring

Sveland Djurförsäkring erbjuder en rad hundförsäkringsalternativ för att möta olika behov och budgetar. I detta omdöme kommer vi att gå igenom några av de viktigaste aspekterna av Sveland djurförsäkring, inklusive dess fördelar, nackdelar och kundupplevelse.

Försäkringsalternativ

En av Svelands styrkor är dess breda utbud av hundförsäkringar, vilket innebär att du kan anpassa din försäkring efter dina specifika behov.

Alternativen inkluderar:

 • Maximal
 • Favorit
 • Olycksfall
 • Special
 • Samt möjligheten att lägga till olika tilläggsförsäkringar.

Detta gör att Sveland kan erbjuda lösningar för alla hundägare, oavsett om du vill ha en grundläggande olycksfallsförsäkring eller en mer omfattande skydd för sjukdom och rehabilitering.

Pris och rabatter

Sveland är konkurrenskraftigt prissatt och erbjuder rabatter för skadefria år samt en webbrabatt om du tecknar försäkringen online. Detta kan göra Svelands försäkringar mer prisvärda för hundägare som är noga med sin budget. Dessutom kan du anpassa självrisknivån för att ytterligare kontrollera dina kostnader.

Kundservice och stöd

Sveland erbjuder tre fria veterinärbesök hos FirstVet för alla hundägare som tecknar en försäkring, vilket är en bra förmån och kan hjälpa till att sänka de totala kostnaderna för djurvård. Detta visar också att företaget värderar kundnöjdhet och strävar efter att erbjuda ett bra stöd för sina kunder.

Ålder och karenstid

Det är positivt att Sveland tillåter hundägare att teckna försäkring så snart deras valp är 6 veckor gammal, vilket ger en tidig start på skyddet. Företaget erbjuder även generösa karenstidsregler för valpar, vilket ytterligare understryker deras engagemang för att erbjuda kundvänliga lösningar.

Fördelar med Sveland Djurförsäkring:

 1. Anpassningsbara försäkringsalternativ:
  Sveland erbjuder en mängd olika hundförsäkringar, inklusive Maximal, Favorit, Olycksfall och Special, samt möjligheten att lägga till olika tilläggsförsäkringar. Detta gör att kunder kan anpassa sin försäkring efter sina specifika behov och budget.
 2. Prisvärdhet och rabatter:
  Sveland är konkurrenskraftigt prissatt och erbjuder rabatter för skadefria år samt en webbrabatt om du tecknar försäkringen online. Detta gör försäkringarna mer prisvärda för hundägare som är noga med sin budget.
 3. Generösa ålders- och karenstidsregler:
  Sveland tillåter hundägare att teckna försäkring så snart deras valp är 6 veckor gammal, vilket ger en tidig start på skyddet. De erbjuder även generösa karenstidsregler för valpar, vilket understryker deras engagemang för att erbjuda kundvänliga lösningar.
 4. Kundservice och stöd:
  Sveland erbjuder tre fria veterinärbesök hos FirstVet för alla hundägare som tecknar en försäkring, vilket är en bra förmån och kan hjälpa till att sänka de totala kostnaderna för djurvård. Detta visar att företaget värderar kundnöjdhet och strävar efter att erbjuda ett bra stöd för sina kunder.

Nackdelar med Sveland Djurförsäkring:

 1. Begränsad täckning i grundläggande försäkringar:
  Svelands billigaste försäkringar, såsom Olycksfall och Special, erbjuder begränsad täckning och fokuserar främst på olyckor eller vissa sjukdomar. För mer omfattande skydd krävs det att man tecknar en dyrare försäkring eller lägger till tilläggsförsäkringar.
 2. Åldersgränser för vissa försäkringar: För hundförsäkring Maximal finns det en högsta ålder på 7 år för att teckna försäkringen, vilket kan vara en nackdel för äldre hundar som behöver omfattande skydd. Dock kan redan försäkrade hundar fortsätta att ha försäkringen.
 3. Självriskperiod: Sveland använder en självriskperiod på 125 dagar, vilket innebär att den fasta självrisken betalas var 125:e dag. Detta kan vara förvirrande för vissa kunder och kan göra det svårare att förutse försäkringskostnaderna under året.
 4. Täckning av medicin och rehabilitering endast i vissa försäkringar:
  Medicin och rehabiliter

Slutsats

KategoriVårt betyg
Försäkringskyddet7.1
Självrisk7.2
Försäkringens villkor7.1
Prisbild7.3

Sammantaget är Sveland Djurförsäkring ett solitt val för hundägare som söker efter en anpassningsbar och prisvärd försäkring. De erbjuder en rad alternativ och tilläggsförsäkringar för att passa olika behov, samt rabatter och förmåner som gör försäkringarna ännu mer attraktiva. Det faktum att Sveland är ett kundägt försäkringsbolag och erbjuder generösa villkor för valpar och karenstider visar att de är engagerade i att erbjuda kundcentrerade lösningar.