Tractive gps katt Omdöme

Bara i Sverige finns det över 10 olika gps spårare för katter. Några är riktigt usla, några är riktigt bra. Här får du veta om våran åsikt om Tractive’s GPS spårare.

5/5

Betyg: 4.7/5
Lurvigt.se Rekommenderar!

En praktisk, rymlig och bekväm godisväska

Egenskaper vi gillar:

Fördelar

Nackdelar

Mer om Tractive gps katt abonnemang

Det du behöver vara OBS på när du köper en tractive GPS är att du behöver abonnera på ett abonnemang. Här är prislistan:

 

Månadsprenumeration Basic, 99.99 kronor per månad , i praktiken 100 kronor per månad, eller 1200 kronor per år för varje fullföljd period plus eventuella avgifter för överföringskostnader och valutaväxling. Avbrott av period godkänns ej.

Årsprenumation Basic, 53,33 kronor per månad. Betalas in som en engångssumma för hela året. Avbrott av period och återbetalning godkänns ej.

2-års prenumation Basic, 44,58 kronor per månad. Betalas in som en engångssumma för två år. . Avbrott av period och återbetalning godkänns ej.

Månadsprenumeration Premium, 111 kronor per månad.

Årsprenumation Premium, 1 år: 62,50 kr/månad.

2-års prenumation Premium, 49,17 kr/månad.

5-års prenumation Premium, 37,50 kr/månad.

Vad säger testerna?

  • Andra plats av testerna av husdjursguiden
  • Tredjeplats av GPS testerna av husdjursrevyn
  • På tredje plats på lurvigt.se gps katt bäst i test
 

Testerna kårar Tractives spårare som en av de bästa på marknaden. Men inte den bästa. Tractive är otroligt billig att köpa, men den stora nackdelen är dessvärre abonemangsavgiften.

Om du vill köpa en Katt gps utan abonemangsavgift så finns det egentligen bara 1 att välja mellan – Och det är Tk-911 mini

Vad säger kunderna?

4.2/5 av Tractive.com
4.4/5
3.4/5 av elgiganten
3.4/5
4/5 av Zoo.se
4/5
5/5 av Arkenzoo
4.5/5
3.5/5 av NetonNet
3.5/5

Generellt Katt GPSER och Tractives lösning

När man har ett husdjur känns det ofta som att det är familjemedlemmar. Det är därför många människor investerar i GPS-spårning för katter så att de kan veta var deras älskade husdjur är hela tiden. Låt oss ta en titt på hur denna teknik fungerar och vilka fördelar den erbjuder.

Global Positioning System (GPS) är ett navigationssystem som använder satellitsignaler för att exakt bestämma platsen för ett objekt på jorden. GPS-tekniken för katter fungerar genom att använda samma satelliter för att ge information om din katts position när som helst. Det betyder att du alltid kan ta reda på var de är utan att behöva förlita dig på att de kommer tillbaka hem eller ringer dem oändligt på sin mobiltelefon – vilket inte fungerar om din katt har fastnat någonstans!

Hur väljer du rätt bland alla enheter?

Att välja rätt katt gps kan vara en svår process. Det finns så många olika typer, funktioner och märken att välja mellan.

Men när du väljer rätt husdjurslokalisator är det viktigt att komma ihåg att dina behov är olika för varje husdjur. Här är några av de viktigaste övervägandena när du väljer en tracker.

* Spårarens räckvidd – Är utbudet tillräckligt brett för att täcka hela din fastighet? Behöver du något som kan spåra din hund genom täta skogar eller myrar?

* Priset – Är priset rimligt med tanke på spårarens funktioner?

* Batteritiden – Vissa spårare har notoriskt korta batterilivslängder medan andra håller i veckor utan att behöva laddas.

* Enhetskompatibilitet – Behöver du något som fungerar